10 Kilo Afvallen

10 kilo afvallenDe meeste mensen die te zwaar zijn, willen graag 10 kilo afvallen.

Dat gewicht wordt het meest genoemd als doelstelling.

Wil jij ook graag 10 kilo afvallen, maar weet je niet hoe je het aan moet pakken?

Lees hier hoe jij het ook kan!

Doelstelling

Oke, je doel is 10 kg afvallen. Maar dat is als doelstelling veel te vaag. Bedenk voor jezelf in hoeveel tijd je 10 kg kwijt wilt raken en wat je daarvoor gaat doen.

Zeg bijvoorbeeld tegen jezelf; “ik ga in 3 maanden 10 kg afvallen door 3 keer per week een half uur te wandelen en 3 keer per week een kwartier spierversterkende oefeningen te doen, 3 gezonde maaltijden en 3 gezonde tussendoortjes te eten en veel water te drinken.
Dat is veel duidelijker en schept mogelijkheden voor een goed plan van aanpak.

Duurt dat te lang en wil je sneller resultaat? Kijk dan hier!

Plan van aanpak

Maak een weekschema waarin je precies opschrijft wat je elke dag gaat doen om je doel te bereiken, je kunt dit bijvoorbeeld elk weekend doen voor de komende week. Maak een weekmenu en houd je daar ook aan; sla geen maaltijden over. Zorg voor voldoende vezels, vitaminen en mineralen. Eet een goed eiwitrijk ontbijt, dat zorgt dat je minder snel honger krijgt. Drink veel water tussendoor.

Tip: voel je een moment van zwakte of voel je een eetbui opkomen? Drink dan een glas water en zoek afleiding door even iets te gaan doen waardoor je niet aan eten denkt. Je eetbui is gegarandeerd zó over!

Controleer en beloon jezelf

Weeg je 1 keer in de week, op hetzelfde tijdstip. Bijvoorbeeld op maandagochtend, direct nadat je bent opgestaan en na je toiletbezoek, in je ondergoed. Zo heb je een zo eerlijk mogelijk gewicht dat niet schommelt door zwaardere kleding, darminhoud e.d.
Heb je je een week goed gedragen, beloon jezelf dan. Natuurlijk niet met een lekker taart of zo, maar met een lekker luchtje of een bezoek aan de kapper.

Als je het wat serieuzer aan wilt pakken en echt gemotiveerd bent om die 10 kilo af te vallen, kan het een goed idee zijn dit te doen met een eiwit dieet. De voordelen van een eiwit dieet zijn dat je geen honger hebt, je spiermassa beschermdt en dus niet zomaar kwijtraakt en dat je snelle resultaten kunt boeken in een relatief korte periode.

Het is dan ook niet voor niets dat de eiwitdiëten zo aan populariteit aan het winnen zijn, ze werken! Maak vandaag nog een vliegende start en val 3 tot 6 kilo af in 10 dagen met behulp van de beste producten, smakelijk eetplan en online coaching, resultaat gegarandeerd!

Kijk hier voor meer informatie zodat ook jij snel van die kilootjes te veel af bent!

Categorie: Afvallen


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/kettlebelloefeningen.org/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399