Hoe Kan Ik Snel Afvallen?

snel afvallenHoe kan ik snel afvallen? Dat is een vraag waarop we allemaal het antwoord willen hebben, of niet soms? Als we te dik zijn, willen we het liefst zo snel mogelijk die extra kilo’s kwijt.

Helaas is het zo dat die kilo’s er ook niet snel aangekomen zijn, maar juist heel geleidelijk aan.

Het is dan ook veel beter om langzaam af te vallen en stap voor stap je eetpatroon gezonder te maken. Maar soms wil je graag voor een bepaalde datum flink afgevallen zijn, als je een belangrijk feestje hebt bijvoorbeeld.

Bovendien kan in korte tijd veel afvallen een enorme stimulans zijn om door te zetten!

Doel Stellen

Het belangrijkste onderdeel van een goed plan is de doelstelling. Het doel wat je nastreeft moet natuurlijk wel realistisch zijn. Als je doel is dat je volgende week 25 kilo lichter bent, dan kun je het natuurlijk wel vergeten. Kortom, stel jezelf een doel dat haalbaar is en doe er vervolgens alles aan om dat te bereiken.

Wil je bijvoorbeeld in een maand tijd 7 kilo afvallen dan kun je met een streng dieet beginnen zodat je in de eerste week 4 kilo afvalt en daarna 1 kilo per week. Volgens mij is dit ook wel zo’n beetje het maximum haalbare. Tijdens de strenge fase van je dieet is het slim om tijdelijk een multivitamine preparaat te slikken, zo kom je geen enkele voedingsstof tekort en voel je je ook minder snel slap.

De Weg Naar Snel Afvallen

Bekijk vervolgens wat voor jou het meest praktische en geschikte dieet is. Je zou bijvoorbeeld een eiwitdieet kunnen volgen voor een tijdje. Maak een weekschema voor je menu en hou je eraan. Beloon jezelf voor je wat je doet.

Zo kun je bijvoorbeeld zeggen dat je voor elke dag dat je het goed doet 5 euro in een potje doet en dan kun je als je genoeg gespaard hebt die ene mooie blouse kopen die je gezien had, of een leuk nieuwe tas.

Beweging Om Snel Afvallen Te Bewerkstelligen

Als je écht snel wilt afvallen is beweging onontbeerlijk. Elke dag gaan zwemmen, lopen of langzaam hardlopen helpt enorm voor de vetverbranding. Doe daarnaast nog wat krachttraining thuis, bijvoorbeeld buikspieroefeningen, zodat je spieren snel sterker worden en je lichaam weer mooi sterk en strak wordt.

Het volgen van de Kettlebell Workout is hier natuurlijk uiterst geschikt voor!

Als je deze tips volgt en je houdt je aan je plan dan heb je zó je doel bereikt. De vraag ‘hoe kan is snel afvallen’ wordt dan misschien wel ‘waarom heb ik het niet eerder gedaan?’

Categorie: Afvallen


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/kettlebelloefeningen.org/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399