Strakke Buik In 1 Week

Het nieuwe jaar is begonnen en veel mensen zijn weer richting de sportschool getrokken met het idee een strakke buik in 1 week te krijgen.

Helaas is dit natuurlijk onmogelijk! Het krijgen van een mooie sixpack is namelijk niet alleen buikspieroefeningen doen, je moet er ook voor zorgen een lager vetpercentage te krijgen.

Natuurlijk kun je er naar streven om zo snel mogelijk resultaten te zien. En zeker als je gemotiveerd bent en hard aan de slag gaat, is het mogelijk om binnen korte tijd je hele fysiek te veranderen.

 

Doelstelling: Het Verkrijgen Van een Strakke Buik

Over hoeveel tijd wil jij een strakke buik? Stel jezelf een duidelijk en haalbaar doel. Als je bijvoorbeeld 10 kg te zwaar bent, kun je zeggen; “ik wil over 3 maanden 10 kg afgevallen zijn en een platte buik hebben”.

Maar dat is nog niet genoeg. Maak ook duidelijk voor jezelf hoe je dat gaat doen. Dus voeg eraan toe….door gezonder te eten, op die en die tijden te sporten/trainen en door op de fiets naar mijn werk te gaan”.

Schema Voor Een Strakke Buik in 1 Week

Maak voor jezelf een schema waar je in verwerkt;
• de tussenstappen met data / kilo’s afgevallen
• trainingsschema met dagen / oefeningen
• voedingsschema

Je zou kunnen proberen zelf een schema te maken dat past in je doelstelling en persoonlijke situatie, of je zou er voor kunnen kiezen de hulp in te schakelen van een personal trainer.

Een personal trainer kan namelijk samen met jou gaan bekijken hoe je het snelst je doel kan bereiken en je motiveren om door te zetten. Deze optie is echter vaak vrij prijzig en voor veel mensen onmogelijk te betalen.

Een andere mogelijkheid is het gebruiken van een programma dat zijn effectiviteit al bewezen heeft om binnen no time een strakkere buik en mooie sixpack te krijgen.

Dit programma laat je niet alleen de juiste oefeningen zien voor een snel resultaat, maar helpt je ook bij de keuze van een goed voedingsplan dat er op gericht is je lichaam zo snel mogelijk te transformeren.

Benieuwd hoe jij je lichaam in 10 weken kunt veranderen met behulp van een online coach? Kijk dan nu hier!

Een ‘strakke buik in 1 week´ is onmogelijk, maar je zult versteld staan hoe je er over 10 weken uit zult zien als je het “Bierbuik naar Sixpack” programma volgt!

Categorie: Buikvet


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/kettlebelloefeningen.org/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399