Kettlebells De Perfecte Vervanging Van Halters

Volgens de fans van de kettlebell, kan je met kettlebell oefeningen zorgen voor een effectieve cardio kern workout in minder dan 30 minuten, en als je de meest recente onderzoeken mag geloven, is de kettlebell dan ook de perfekte vervang van de meeste workouts.

Vooral voor mensen met een druk bestaan die het vaak moeilijk vinden om genoeg tijd te maken voor voldoende lichaamsbeweging, is de kettlebell de perfekte oplossing. Je kan namelijk een geheel complete workout doen in 20-30 minuten, waarin je alle spieren van je lichaam traint en zelfs een behoorlijke cardio training volbrengt.

Door middel van de unieke gewicht training en cardio workout die je krijgt door het swingen en tillen van de kettlebell, zul je al snel merken dat je lichaam gaat veranderen, slanker en sterker wordt dan je had durven dromen.

Wat Maakt Een Kettlebell Training Anders Dan Andere Gewicht Trainingen?

Om te beginnen, werk je slecht met 1 kettlebell, waarmee je een set van verschillende oefeningen doet die niet alleen je armen en borstspieren versterken, maar ook de rest van je spieren, plus je hart en longen.

De kettlebell is zo ontworpen dat het zwaartepunt niet in het centrum ligt, waardoor je tijdens iedere beweging al je spieren nodig hebt om in balans te blijven, dus je bent continue je evenwicht aan het trainen. Op deze manier worden al je spieren sterker, plus door het snelle swingen met zware gewichten, zul je ook merken dat je een goede cardio workout krijgt.

De Voordelen van de Kettlebell Oefeningen

De kettlebell komt origineel uit Rusland, waar ze in eerste instantie werden gebruikt in de agrarische sector. De kettlebell is echter bekend geworden doordat de Russische bodybuilder Pavel Tsatsouline zijn succes begon toe te schrijven aan zijn kettlebell training, waardoor de kettlebell steeds vaker werd gebruikt in de Verenigde Staten en nu uiteindelijk ook in Europa.

De mensen die de kettlebell nu gebruiken als vast onderdeel van hun trainingsschema zeggen dat ze sneller afvallen en centimeters kwijtraken met de kettlebell dan welke andere vorm van oefeningen dan ook, en zodra je eenmaal een paar keer hebt getraind met de kettlebell, zul je al snel merken hoe leuk het is.

Andere voordelen van de kettlebell zijn bijvoorbeeld dat je binnen een korte periode van 20 a 30 minuten een complete gewichtstraining kan doen waarin je al je spiergroepen traint. Dit zorgt niet alleen voor sterkere spieren maar ook voor sterkere botten, vooral belangrijk voor vrouwen over de dertig.

Verder zul je je kern versterken waardoor je gedurende de dag meer calorieën verbrandt en stabieler bent, je zult vooral buik en rugspieren verbeteren, waardoor je niet alleen een mooier gevormd lijf krijgt, maar ook beter kan functioneren.

Het is ook een erg makkelijke manier van trainen, omdat je geen grote apparaten meer nodig hebt, of veel tijd kwijt bent in de sportschool. Je kan gewoon thuis aan de slag, zodat je altijd even tijd kan vrijmaken om aan de slag te gaan.

Verder is het ook niet extreem duur om met de kettlebell aan de slag te gaan, een kettlebell van 8 kilo kost ongeveer €45 en je hebt er maar een nodig om meteen aan de slag te gaan.

Je kan er ook een gratis krijgen als je een trainings pakket besteld, met een complete kettlebell workout DVD set, waarmee je precies kunt leren hoe je een kettlebell verantwoord gebruikt, hoe je precies de oefeningen uit moet voeren en waar je op moet letten om de beste workout te kunnen doen. Verder krijg je met die DVD set ook meteen 12 weken online coaching van een van Nederlands meest vooraanstaande kettlebell trainers op dit moment, zodat je gesteund wordt en precies weet wat je moet doen.

Als je gebruik wilt maken van de vele voordelen van de Kettlebell, en echt serieus aan de slag wilt om vet te verbranden, spieren te sterken, leniger en slanker te worden, kijk dan naar de speciale aanbieding van de kettlebell workout DVD set, zodat je meteen aan de slag kan!

Categorie: Kettlebell


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/kettlebelloefeningen.org/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399