Over Deze Site

Hartelijk bedankt voor het bezoeken van kettlebelloefeningen.org. Deze website is opgezet met als doel goede informatie te bieden aan volwassen mensen die graag gezonder willen leven, zich energieker willen voelen en (weer) trots willen zijn op hun lichaam.

Kettlebelloefeningen.org biedt in eerste instantie allerhande informatie over het trainen met de kettlebell om (weer) in vorm te komen, maar zal zich ook richten op allerlei andere topics die horen bij een gezond leven.

Deze site wordt regelmatig voorzien van nieuwe en interessante artikelen, dus zorg dat u vaak terug komt.

Het kettlebelloefeningen.org team doet zijn uiterste best om juiste informatie te verschaffen, maar het kan natuurlijk altijd zijn dat er een fout gemaakt wordt.

De inhoud van deze website is puur bedoeld als informatief en zeker niet bedoeld als vervanging van medische hulp. Mocht u besluiten gebruik te maken van hetgeen u hier heeft gelezen, doet u dat op eigen verantwoording.

Voor u een kettlebell gaat gebruiken, een nieuw trainingsschema gaat volgen of een dieet gaat beginnen, dient u altijd contact op te nemen met uw huisarts om eventuele problemen met uw gezondheid te bepraten en uit te sluiten.

Neem gerust contact met ons op als u van mening bent dat er iets veranderd moet worden, of als u informatie zoekt over een topic dat nog niet wordt behandeld, dan zullen we proberen de website zo snel mogelijk aan te passen.

Ook verwelkomen wij van harte aanvullende informatie, dus als u graag een goed artikel van uzelf gepubliceerd ziet op kettlebelloefeningen.org, neem dan ook gerust contact met ons op.

Wij hopen dat u veel plezier beleeft met het bezoeken van kettlebelloefeningen.org!

mvg,

Het Kettlebelloefeningen.org Team

 

ps. voor verdere informatie over het gebruik van deze site, kunt u ons privacy beleid lezen.