Vetverbranders

vetverbrandersVetverbranders kunnen je helpen tijdens het afvallen. Let hier wel op het woordje ‘helpen’, want als je verder niet in actie komt, val je niet af.

Het is een ondersteuning voor het afslanken; je zult ook anders moeten gaan eten en meer bewegen; uit je luie stoel komen dus!

Vetverbranders zijn er in 2 vormen; de pilletjes die er tegenwoordig in overvloed verkocht worden, en natuurlijke vetverbranders; voedingsmiddelen waarvan bekend is dat ze vetverbranding stimuleren.

Hoe Werken Vetverbranders die als Supplement Verkocht Worden?

Vetverbranders stimuleren de activiteit van de cellen, waardoor er meer calorieën verbruikt worden. Veel van deze ‘fatburners’ hebben ook bijwerkingen en zijn verslavend. Pas hier dus goed mee op! Vroeger bevatte de vetverbranders ook vaak ephedra, maar dat is levensgevaarlijk gebleken en bij ons dus niet meer legaal te krijgen. Als je besluit een vetverbrander te gaan kopen, en je doet dit online, let er dan op dat er geen ephedra in zit.

Natuurlijke Vetverbranders

Er zijn ook voedingsmiddelen en –stoffen die je helpen je stofwisseling te versnellen en je vetverbranding stimuleren. Voorbeelden hiervan zijn artisjok (cynarine), citrusvruchten (grapefruit, citroen), ananas (bromeline), komkommer, gember, pepers, vezels, L Carnitine enzym uit spier en orgaanvlees, CLA linolzuur, jodium, chroom, zink, guarana, caffeïne, vitamine B groep en kaneel.

Maar Wil je een Echte Vetverbrander die Goed Werkt?

Helaas is dat geen pilletje, maar een actieplan:

  • dagelijks 30 minuten of meer wandelen
  • gezond menu: groenten, fruit, zuivel, vlees, vis, volkorenproducten
  • koolhydraten minderen (brood, rijst, aardappelen, pasta e.d.) en eiwitten meerderen (zuivel, vlees, vis, eieren e.d.)
  • in de loop van de dag minder koolhydraten
  • vaker eten: ongeveer om de drie uur een maaltijd of gezond tussendoortje

 

Wil je toch liever een voedinssupplement?

Doe dit dan als ondersteuning van je actieplan en wees je ervan bewust dat het geen lange termijn oplossing is. Kies één van de natuurlijke vetverbranders en ga daar heel bewust mee om. Maar, als je het ons vraagt, is het veel belangrijker om op een evenwichtige manier je vet te verbranden en een vetverbranders methode te volgen die ook op de lange termijn resultaten geeft.

===>> Lees hier meer over deze super vetverbranders methode

Categorie: Vet Verbranden


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/customer/www/kettlebelloefeningen.org/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399